Kontakt os på Telefon ​70 23 70 28

​Medlem af 

Dansk Byggeri

Bredt netværk

af fagfolk​

Alle former for

tømrerarbejde

​VINDUER I LYNGBY OG GENTOFTE

Hvis du bor du i Lyngby, Gentofte eller et andet sted i for eksempel København, og du skal have nye vinduer, så er Builders ApS klar til at løse opgaven. Vi har mange års erfaring med isætning og montering af alle slags vinduer. Og vi samarbejder kun med de bedste leverandører, således vi kan sikre dig den bedste kvalitet på markedet, herunder den nyeste viden om energibesparelser ved de forskellige typer af vinduer.

Det er i det hele taget vigtigt for os at levere en løsning, der er både energimæssig forsvarlig og smuk at kigge på. Vores mål er, at vi altid skal komme med en økonomisk og flot løsning til vores kunder, som de kan blive glade for i mange år.

ALT FRA BUTIKSFACADER TIL ENERGIVENLIGE VINDUER I HUSET​

Vi monterer alle former for vinduer lige fra hele butiksfacader til skråvinduer på dit hus. Og vi kan levere både to- og trelagsruder samt alle andre typer af termo- og energiruder.​ Vi er altid helt opdaterede omkring den nyeste teknologi og det bedste på markedet.

Dertil kommer, at vi i samråd med vores kunder altid finder den helt rigtige løsning ud fra drømme, ønsker, behov og økonomi. Desuden arbejder vi gerne sammen med andre faggrupper, hvis det er påkrævet i den givne bygge- eller renoveringsprocess.

RÅD OG VEJLEDNING OM VALG AF NYE VINDUER​

Rådgivning omkring valg af vinduer får du bedst hos Builders. Vi rådgiver og opmåler gerne, inden du får et uforpligtende tilbud. Vi vil være sikre på, at du får den bedste service hver eneste gang, du er i kontakt med os. Vores brede viden om vinduer gør, at vi kan levere en god og fornuftig løsning. Og vi forlader naturligvis ikke et stykke arbejde, uden der er ryddet pænt op efter os. Ring på telefon 70 23 70 28 eller klik her for at få et uforpligtende tilbud.​​

ØNSKER DU ET GRATIS TILBUD?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udskiftning af Vinduer​

Tilbygning til hus

Tagrenovering

Kontakt os​

​Builders ApS

CVR: 28894643

Ring til os: 70 23 70 28

Skriv til os: info@builders.dk