Kontakt os på Telefon ​70 23 70 28

TILBYGNING TIL HUS UDFØRES EFFEKTIVT

​Hos Builders Byggeentreprise kan vi via vores netværk, kontakter til arkitekter og ingeniører som kan tilbyde at komme med idéer til din kommende tilbygning. Vi kan levere skitser, så I får fornemmelsen for, hvordan det endelige resultat vil komme til at se ud. Hvis I allerede selv har en idé, kan vi selvfølgelig give et ganske uforpligtende tilbud eller en pris på tilbygningen.

Vi bistår gerne med materialevalg, og hvad du ellers måtte have brug for i forbindelse med tilbygning til hus. Vær dog opmærksom på, at det kan være omkostningsfuldt at indlægge et badeværelse i en tilbygning.

MODERNISÉR MED EN TILBYGNINGTIL HUS

Der kan være mange årsager til at overveje en tilbygning. Den typiske grund er, at familien er vokset, og at der er brug for flere værelser. Det kan også være, at I ønsker en større, lysere eller mere tidssvarende stue eller et køkkenalrum. Uanset hvad I måtte drømme om, kan vi stå opførelsen af jeres nye tilbygning.

Vi kommer gerne med en pris på tilbygning til hus. Prisen på en tilbygning afhænger helt af, hvor meget og hvilken type arbejde, der er tale om. Med Builders Byggeentreprise som entreprenør kan du være sikker på en både fair, konkurrencedygtig og gennemskuelig pris på din tilbygning.

Vi udfører arbejde i Lyngby, Gentofte og resten af Nordsjælland.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores erfaring og stærke uddannelsesmæssige baggrund giver os mulighed for at lave en god vurdering af, hvad en tilbygning af dit hus vil koste. Prisen på tilbygning afhænger både af omfang, materialevalg og andre faktorer, og det tager vi gerne en snak med dig om.

Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk på telefon 70 23 70 28 eller på e-mail info@builders.dk, hvis du vil vide mere.

Ønsker du et gratis tilbud?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udskiftning af Vinduer​

Tilbygning til hus

Tagrenovering

Kontakt os​

​Builders ApS

CVR: 28894643

Ring til os: 70 23 70 28

Skriv til os: info@builders.dk