Kontakt os på Telefon ​70 23 70 28

UDNYTTET TAGETAGE UDFØREs

Mangler du flere kvadratmeter i dit hus? En løsning på dette kan være at udnytte en uudnyttet tagetage. På denne måde får du mere plads. Hos Builders Byggeentreprise har vi stor erfaring med denne type opgaver, hvorfor du trygt kan overlade dit byggeprojekt til os.

Det vil ofte være en mulighed med en udnyttet tagetage, hvis du i forvejen har et tag med gitterspær. I denne forbindelse kan man nemlig udvide ved at pille det gamle af og lave et nyt.

DESIGN DIN TAGETAGEMED OS

I samarbejde med os kan du designe din helt egen etage og på denne måde udnytte de ekstra kvadratmeter, du får til rådighed, til fulde. Du kan frit placere væggene, som du vil, da disse ikke er bærende.

Vi rådgiver og vejleder naturligvis om materialevalg og gode løsninger, hvorefter vores dygtige tømrere kan udføre arbejdet.

Alt indretningsmæssigt er helt op til dig som kunde, men vores tømrere står altid klar til at hjækpr hvis der skulle være brug for det.​

MERE INFORMATION OM UDNYTTET TAGETAGE

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på udnyttet tagetage hos dig. Så tøv ikke med at kontakte Builders Byggeentreprise på telefon 70 23 70 28eller e-mail info@builders.dk. Din Tømrer der er beliggende i Lyngby ved Gentofte i Nordsjælland.​

ØNSKER DU ET GRATIS TILBUD?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udskiftning af Vinduer​

Tilbygning til hus

Tagrenovering

Kontakt os​

​Builders ApS

CVR: 28894643

Ring til os: 70 23 70 28

Skriv til os: info@builders.dk