Kontakt os på Telefon ​70 23 70 28

UDSKIFTNING AF VINDUER TIL DIT HUs

Builders Byggeentreprise er Velfac Vinduesmester, hvorfor vores ekspertise i forbindelse med montering af nye vinduer er på plads. Vi har gennem mange år udført udskiftning af vinduer og døre i alle typer af huse, hvad end det er i forbindelse med totalrenovering, ombygning eller nybyggeri. Vi tilbyder både to- og trelagsruder alt afhængig af dine præferencer eller kravene til det givne byggeri.

Builders Byggeentreprise arbejder gerne som underentreprenør på større byggesager, men er også selv i stand til at varetage totalentreprisen. Vores uddannelsesmæssige baggrund i virksomheden lægger sig inden for ingeniør- og konstruktørfagene.

Som Velfac Vinduesmester lever vi naturligvis op til alle nutidige krav til nye vinduer. Desuden holder vi os altid opdateret på området, så vi er klar til at imødekomme fremtidens krav.

VI TILBYDER NYE VINDUER FRA VELFAC

Vi har gennem tiden hjulpet en lang række kunder med udvælgelse og udskiftning af vinduer og døre med flotte resultater til følge. Når du vælger en Velfac Vinduesmester er du sikker på, at monteringen bliver udført af en fagmand med den rette specialisering.​

KONTAKT OS OG HØR MERE OM UDSKIFTNING AF VINDUER

​Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 23 70 28eller på e-mail info@builders.dk, hvis du vil høre mere om dine muligheder.​​

Vi udfører arbejde i Lyngby, Gentofte og resten af Nordsjælland.

​ØNSKER DU ET GRATIS TILBUD?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udskiftning af Vinduer​

Tilbygning til hus

Tagrenovering

Kontakt os​

​Builders ApS

CVR: 28894643

Ring til os: 70 23 70 28

Skriv til os: info@builders.dk